Налагоджуємо співпрацю з впровадження послуг психосоціальної підтримки в регіонах України

30 серпня відбувся семінар Координаційного центру з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативи першої леді Олени Зеленської «Ти як?» щодо регіональної координації. До участі в семінарі приєднались координатори з психічного здоров’я проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Семінар сприяв взаємодії на регіональному рівні координаторів Координаційного центру КМУ та координаторів проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Під час семінару була можливість ознайомитись із доробками представників Координаційного центру щодо аналізу особливостей надання психосоціальних послуг в регіонах та специфіки сприйняття послуг отримувачами.

З боку проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» програмна менеджерка проєкту з психічного здоров’я Марта Мельник презентувала інструмент картування надавачів послуг із психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, а також способи візуалізації результатів картування в пілотних громадах проєкту.

Семінар надав можливість налагодження конструктивного діалогу між представниками Координаційного центру та Проєкту з метою подальшого ефективного впровадження послуг психосоціальної підтримки в регіонах країни.

Інструмент КАРТУВАННЯ надавачів послуг із психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (UA)

Догори