У Києві відбулась зустріч команди проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»

Цього тижня команда проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» підбивала перші підсумки своєї діяльності та обговорювала плани на майбутнє на дводенній зустрічі у Києві.

Зокрема, планували подальші кроки з розширення доступу до послуг у сфері психічного здоров’я та реалізації програм психосоціальної підтримки – саме цим компонентом проєкту у співпраці з міжнародними і національними партнерами опікується Європейський інститут політики громадського здоров’я.

Найближчим часом у Києві, Чернігові, Одесі, Тернополі, Чернівцях та Івано-Франківську пройдуть ознайомчі семінари та зустрічі з представниками громад. На семінарах учасники дізнаються та випробують практичні науково-обґрунтовані інструменти для запобігання та управління стресом, для підвищення стійкості та самосвідомості, розвитку само- і взаємодопомоги та розбудови підтримуючого середовища в громадах.

У липні на тренінгу за програмою «Зцілення душі й тіла», який буде проходити у Києві, 150 учасників навчаться дбати про своє психічне здоров’я і проводити в групах заняття з розвитку психофізичних навичок само- і взаємопідтримки.

Догори