Річний звіт про діяльність ЄІПГЗ – 2023

Опубліковано Звіт з наукової та проєктної діяльності ТОВ “Європейський інститут політики громадського здоров’я” за 2023 рік.

У 2023 році ЄІПГЗ реалізував дев’ять досліджень і два проєкти, з яких шість мають міжнародне значення та охоплюють різні аспекти здоров’я та лікування залежностей, включаючи інтеграцію послуг з ВІЛ, психічного здоров’я та лікування залежностей. Чотири дослідження та один проєкт були завершені, а інші п’ять досліджень і один проєкт продовжуватимуться у 2024 році.

Було проведено 16 тренінгів, спрямованих на підтримку психічного здоров’я, освіту медичних працівників і фахівців за програмами ВООЗ. Продовжується активна участь у п’яти робочих групах МОЗ. Опубліковано 10 наукових праць, які охоплюють широкий спектр аспектів лікування та догляду у контекстах залежностей, ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, а також впливу COVID-19 та війни.

Основні виклики діяльності організації пов’язані з різноманітністю запитів у сфері громадського здоров’я, особливо через війну, необхідністю оперативного реагування та комплексного планування.

Звіт з наукової та проєктної діяльності ТОВ “Європейський інститут політики громадського здоров’я” за 2023 рік (UA)

– Report on scientific and project activities of the LLC “European Institute of Public Health Policy” for 2023 (EN)

Догори