AIDS 2022

Результати досліджень Європейського інституту політики громадського здоров’я щодо різних аспектів епідемії ВІЛ в Україні було представлено на віртуальних постерних сесіях 24-ої Міжнародної конференції зі СНІДу “AIDS 2022”.

29 липня – 2 серпня 2022 року у Монреалі (Канада) та онлайн проходила 24-та Міжнародна конференція з питань СНІДу, організована Міжнародним товариством зі СНІДу (IAS).

Цього року метою Конференції було закликати весь світ об’єднатися, щоб знову зайнятися наукою та слідувати за нею. Очікувалося, що під час дискусій будуть визначені програми майбутніх досліджень, останні наукові дані стануть підґрунтям для конкретних дій, а також буде намічено новий консенсус щодо подолання епідемії ВІЛ як загрози громадському здоров’ю та добробуту окремих осіб.

Окрему увагу організатори приділили питанням адаптації інновацій у науці, політиці та медичній практиці у відповідь на COVID-19, які спиралися на досвід відповідей на ВІЛ, та консолідації належної практики щодо готовності до пандемій.

Дослідники ЄІПГЗ разом з партнерами презентували на віртуальних постерних сесіях “AIDS 2022” результати останніх досліджень щодо різних аспектів епідемії ВІЛ в Україні, проведених за участю фахівців Європейського інституту політики громадського здоров’я:

Догори