Відкрита ЕСНО-сесія «Профілактика суїцидів»

Шановні колеги! В рамках місяця обізнаності про психічне здоров’я проект USAID “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я” пропонує вам взяти участь у відкритій ЕСНО*-сесії «Профілактика суїцидів». 

Захід призначений для поглибленого розуміння проблеми суїциду та навчання учасників надавати підтримку людям, що перебувають у суїцидальній кризі. Учасники отримають навички виявлення ознак суїцидальної поведінки, ведення розмови та перенаправлення до необхідних ресурсів та служб допомоги.
 
Завдання сесії:
1. Розпізнавання ознак суїцидальної поведінки.
2. Оволодіння навичками ведення розмови з людьми у суїцидальній кризі.
3. Розробка плану безпеки для осіб з суїцидальними думками.
4. Ознайомлення з ресурсами та службами допомоги для людей у кризовій ситуації.
5. Підвищення готовності до надання психологічної підтримки та планування послуг кризової підтримки на місцевому рівні.
 
Наш експерт:
Аліна Кобець, лікар-психіатр, регіональна координаторка з психічного здоров’я проєкту USAID “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я” у Вінницькій області
 
Формат: онлайн
Дата та час проведення: 17 травня 2024 року, початок заходу о 14:00
Тривалість: 2 години
Посилання на зустріч (платформа ZOOM): https://chc1.zoom.us/j/95974138567

_________________

*Дистанційне навчання у форматі ECHO-сесій (ECHOExtension for Community Health Outcomes) створює спільне середовище для професійного спілкування медиків первинної ланки і фахівців вузької практики, які виступають у якості тренерів і наставників. Така комунікаційна платформа дозволяє поєднувати лекції з багатостороннім обговоренням конкретних клінічних випадків та сприяє обміну практичним досвідом між учасниками.
Прокрутка до верху